Πολλοί ονειρεύονται από μικρή ηλικία να γίνουν αστροναύτες, άλλοι πάλι απλά ανακαλύπτουν τους στόχους τους στην πορεία βάση διαφόρων ερεθισμάτων που αποκτούν στην καθημερινότητα τους.

Για εμένα ισχύει λίγο και από τα δύο. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα είχα έναν υπολογιστή στα χέρια μου και πάντα έβρισκα έναν τρόπο να ασχοληθώ με αυτόν. Τρανό παράδειγμα : κάπου γύρω στην ηλικία των 10-11, οι συνομήλικοι μου έτρεχαν στις αλάνες την ώρα που εγώ έφτιαχνα υπολογιστές με ανταλλακτικά 10ετίας τα οποία έβρισκα με διάφορους τρόπους (δηλαδή διαλύοντας άλλα συστήματα, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας..)

Ανακάλυψα το απέραντο και πολυδιάστατο σύμπαν του διαδικτύου από την εποχή του dial-up, τότε ήταν που ήξερα τι θέλω να κάνω. Να δημιουργήσω μερικές από τις οντότητες που το απαρτίζουν με τον πιο σωστό και ολοκληρωμένο τρόπο.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Από το 2010 ( όντας τελειόφοιτος Τεχνικός Εφαρμογών πληροφορικής ) ασχολούμαι με την ανάπτυξη και την σχεδίαση ιστοσελίδων την κάθε μοναδική μέρα, παρακολουθώντας και εφαρμόζοντας νέες τάσεις στην τεχνολογία του ιντερνετικού κόσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφουγκραζομένος τις ανάγκες των ανθρώπων ή των εταιριών με τους οποίους συνεργάζομαι.

Δεν σταματάω εκεί όμως.. Ακριβώς επειδή όπως προανέφερα το σύμπαν του διαδικτύου ( αλλά και της προβολής γενικότερα ) είναι απέραντο και πολυδιάστατο, επέλεξα από νωρίς να δουλέψω χωρίς όρια ή περιορισμούς και να επεκταθώ σε παραπάνω αντικείμενα.

Όπως : την φιλικότητα μιας ιστοσελίδας προς τις μηχανές αναζήτησης ( SEO ), την ύπαρξη μιας ιντερνετικής οντότητας στα Social Media με σωστή εμφάνιση και ύφος, την προώθηση μέσω διαφημίσεων στα Google AdWords αλλά και στα Facebook & Instagram και ( last but not least ) την σχεδίαση γραφιστικών τόσο στον ψηφιακό όσο και στον έντυπο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Θα χαρώ να σας γνωρίσω!